Rajonale dhe Ndërkombtare

Kroacia lanson fushatën ‘A je mirë?’

14 Shtator, 2020 Rajonale dhe Ndërkombtare

Më shumë se 30 të rinj nga e gjithë Kroacia morën pjesë në një ngjarje pesë-ditore e cila shënoi fillimin e kombëtar A jeni mirë? fushatës.

“Klubi Bonu Burrë” në Kosovë shënoi Ditën e Diskriminimit Zero

6 Mars, 2020 Rajonale dhe Ndërkombtare

Klubi Bonu Burrë në Kosovë shënoi Ditën e Diskriminimit Zero më 1 Mars 2020 në qendër të Prishtinës dhe mblodhi të rinj/reja nga komunitete të ndryshme të Kosovës për të shprehur shqetësimet e tyre dhe format e diskriminimit nga përvoja të personale.

Iniciativa për Burrat e Rinj, Trajnim për Avokim dhe Lëvizje, Serbi 25 – 28 shkurt 2020

29 Shkurt, 2020 Lajmet e YMI-të, Program Y, Rajonale dhe Ndërkombtare

Këtë javë në Beograd u organizua një trainim rajonal për avokim dhe lëvizje në kuadër të projektit Iniciativa e Burrave të Rinjve (YMI) – “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në “.

Klubi Bonu Burrë implementohet edhe në komunën e Podujevës

19 Shkurt, 2020 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

Klubi Bonu Burrë tani është zgjeruar dhe ka krijuar grupin e vet edhe në komunën e Podujevës.

Program Y has also been verified in Croatia

13 Dhjetor, 2019 Lajmet e YMI-të, Program Y, Rajonale dhe Ndërkombtare

On December 4, 2019, the Ministry of Science and Education verified Program Y – Youth – Innovative Approaches to Preventing Gender-Based Violence and Promoting Healthy Lifestyles for Young Men and Girls.

Action “How are you?” on the occasion of the International Day for the Elimination of Violence against Women in Belgrade

28 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

The Center E8 continued its activities to mark the Sixteen Days of Activism with the public action “How are you?” conducted on the occasion of the International Day for the Elimination of Violence against Women, 25 November.

International Day for the Elimination of Violence against Women – Banja Luka, 25 November 2019

25 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

In Banja Luka, on 25 November 2019, members of the Be a Man clubs from Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Zenica, Brčko and Tuzla organized a flash mob to mark the International Day for the Elimination of Violence against Women.

Novi krug stručnog usavršavanja za pedagoginje i pedagoge

22 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

CARE partnerska organizacija Youth Power je u saradnji sa Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK/HNŽ, Pedagoškim zavodom i Zavodom za školstvo Mostar, u periodu od 20. do 22. studenog/novembra, organizovala novi krug stručnog usavršavanja za pedagoginje i pedagoge iz osam srednjih škola s područja Hercegovačko-neretvanskog kantona.

“Real Man” award ceremony in Belgrade

22 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

Actor Branislav Trifunović was officially honored with the “Real Man” award for 2019 on 19 November 2019, on the International Men’s Day, at the premises of the EU Info Center, organized by the Center E8.

Young Men Initiative Partners Meeting, Belgrade, Serbia

20 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

Last week, a regional partners meeting within the Young Men Initiative (YMI) project – ” Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and the Prevention of Youth Extremism and Violence in the Balkans”, was organized in Belgrade.

Gender-Based Violence Prevention in Schools – Hayd to Park – 07/350

6 Nëntor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

Two-day working meeting “Accreditation of the Program Y – Youth – Innovative Approaches in GBV Prevention and Young Men and Women Healthy Life Styles Promotion – Next Steps” between CARE International in Bosnia and Herzegovina and partner organizations Association XY from Sarajevo, Youth Power from Mostar and the Institute for Youth and Community Development Perpetuum Mobile from […]

Presentation of a new education program for the prevention of gender-based violence and the promotion of healthy lifestyles

18 Tetor, 2019 Lajmet e YMI-të, Program Y, Rajonale dhe Ndërkombtare

Press release on the occasion of the opening Working Meeting at the Hotel Bristol named “Presentation of a new education program for the prevention of gender-based violence and the promotion of healthy lifestyles”

Banja Luka promotes healthy lifestyles

14 Tetor, 2019 Lajmet e YMI-të, Program Y, Rajonale dhe Ndërkombtare

For 13 years, the Pereptuum mobile Institute has been dedicated to promoting healthy life-styles. According to Program Y, as a basis for a methodological approach in our work with young people from Bosnia and Herzegovina and the region, we have implemented a number of projects and activities in this area.

Bëhu Burrë, është Koha e Heronjve në Zenicë!

4 Tetor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

Në bashkëpunim me CARE International dhe Perpetuum Mobile – Instituti për Rininë dhe Zhvillimin Komunitar, më 20, 21 dhe 22 shtator, Shoqata “Fëmijët tanë” nga Zenica u pasurua për një program tjetër arsimor, duke krijuar një vend të ri dhe afirmues për të rinjtë. Zenica hapi Klubin e vete ‘Bëhu Burrë’.

Celebrating International Day of Peace in Mostar

3 Tetor, 2019 Lajmet e YMI-të, Rajonale dhe Ndërkombtare

On 21 September 2019 CARE Partner organization Youth Power, together with members of the Be a Man Club Mostar, marked the International Day of Peace by organizing the action “Peace of Cake” on Lenin’s promenade in Mostar.

1 2 3 6

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023