Kinemaja

,,Budi Muško Klub – Vrijedi(m) li?”

7 Janar, 2021 Kinemaja

Perpetuum Mobile, Banja Luka, u ovom dokumentarom filmu predstavlja 13 godina djelovanja i uspješnog rada Budi muško klub, Banja Luka.

Video si një mjet për punën e të rinjve në internet

10 Shtator, 2020 Kinemaja, Lajmet

Si pjesë e strategjisë së saj për zhvillimin e punës në internet për të rinjtë, Status M lëshoi një video të shkurtër me temë gjinia.

Patëllxhanët në Pizhame flasin për pornografinë dhe ndikimin e saj tek të rinjt

23 Qershor, 2020 Kinemaja, Lajmet

Gjatë krizës së koronavirusit që ndryshoi mënyrën e jetimit dhe punës së njerëzve, statusi M nisi një podcast të rinjsh të quajtur Patëllxhanët në Pizhama në të cilin diskutojmë tema të ndryshme që lidhen me krizën e koronës.

“Filmi i shkurtër “Can I Kiss You” që u shpjegon të rinjve pëlqimin

30 Mars, 2020 Kinemaja, Lajmet

Këtu është videoja “Can I Kiss You” e cila synon t’u shpjegojë më mirë të rinjve dhe të rejave se çfarë është pëlqimi dhe t’i inkurajojë ata të krijojnë interaksionet e tyre përmes komenteve, shpërndarjeve dhe pyetjeve. 

Shpjegim terminologjie

14 Dhjetor, 2017 Kinemaja

Në kuader të 16 ditëve të aktivizmit, Qendra “ACT for SOCIETY” me mbështetjen e CARE International Balkans, realizoi videon në të cilën shpjegohen disa nga termat më të hasur në lidhje me barazinë gjinore dhe ekstremizmin e dhunshëm.

Dear daddy

17 Dhjetor, 2016 Kinemaja, Lajmet e YMI-të

Within our “Super Dad” campaign we have done adaptation and voice-over on Serbian of “Dear daddy” video, a very strong and emotional short film, developed by CARE Norway, that sends a strong message about the problem of violence against women and the need for prevention from an early age. This video has set a record […]

SUPER DAD – Photo exhibiton and promotion of new publication “Daddy, you’re here”

28 Tetor, 2016 Kinemaja, Rajonale dhe Ndërkombtare

Center E8 has organized a 2-in-1 SUPER DAD event on 28th October in Belgrade – opening of the photographic exhibition on the theme of active, engaged, gender equal, non-violent and responsible fatherhood, as well as promotion of the new publication on the theme of fatherhood “Dad, you’re here” by the author Tamara Skrozza.

About verbal violence and peer pressure

19 Gusht, 2016 Kinemaja, Lajmet e YMI-të

Members of the Be a Man Club Mostar as part of the campaign “React as Human” continue with video clips that speak of violence and aim to encourage young people to act against violence –react as human. This week, they made a video clip that speaks about the verbal violence and peer pressure.

Do we know what is cyber violence?

17 Gusht, 2016 Kinemaja, Rajonale dhe Ndërkombtare

Members of the Be a Man Club Mostar as part of the campaign “React as Human” have made a video that talks about cyber violence (violence over the internet) to which a growing number of young people is exposed every day.

Super Babai

18 Maj, 2016 Kinemaja

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023