14 Dhjetor, 2017

Shpjegim terminologjie

Në kuader të 16 ditëve të aktivizmit, Qendra “ACT for SOCIETY” me mbështetjen e CARE International Balkans, realizoi videon në të cilën shpjegohen disa nga termat më të hasur në lidhje me barazinë gjinore dhe ekstremizmin e dhunshëm.

  • Kategori

  • Postime Së Fundi

  • Arkiva