Lajmet

Më shumë se 16 vite që mbështesim të rinjët në Ballkan

1 Qershor, 2023 Lajmet e YMI-të

Për të arritur potencialin e tyre të plotë në shoqëri duke adresuar pabarazitë gjinore, promovuar parandalimin e dhunës, stile të jetës së shëndetshme dhe verzione të shëndetshme të maskuliniteteve.

Konferenca Rajonale “E ardhmja pĂ«r rininĂ«â€

26 Janar, 2024 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Konferenca Rajonale “E ardhmja pĂ«r rininĂ«â€ u mbajt tĂ« mĂ«rkurĂ«n mĂ« 24.01.2024 nĂ« QendrĂ«n Rinore Skenderija nĂ« SarajevĂ«, e cila mblodhi sĂ« bashku ekspertĂ«, organizata dhe institucione tĂ« dedikuara pĂ«r parandalimin e dhunĂ«s tek tĂ« rinjtĂ«, promovimin e stileve tĂ« shĂ«ndetshme tĂ« jetesĂ«s dhe avancimit tĂ« barazisĂ« gjinore. Kjo ngjarje e rĂ«ndĂ«sishme shĂ«non fundin e […]

Y+ event in Banja Luka “Zbulimi i potencialeve tĂ« reja nĂ« punĂ«n me tĂ« rinjtĂ« nĂ« rrezik”

28 Nëntor, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans sĂ« bashku me partnerĂ«t e saj, Status M nga Zagrebi, Qendra E8 nga Beogradi dhe Perpetuum Mobile – Instituti pĂ«r RininĂ« dhe Zhvillimin e Komunitetit nga Banja Luka, organizuan njĂ« takim rajonal tĂ« ekspertĂ«ve tĂ« quajtur “Zbulimi i potencialeve tĂ« reja nĂ« punĂ«n me tĂ« rinjtĂ« nĂ« rrezik”. Kjo ngjarje u zhvillua […]

Programi Y+event in Tirana: “Ngritja e barazisĂ« dhe sjelljeve jo tĂ« dhunshme”

15 Nëntor, 2023 Lajmet e YMI-të

Sot nĂ« TiranĂ«, ShqipĂ«ri, u zhvillua njĂ« ngjarje “Programi Y+: Ngritja e BarazisĂ« dhe Sjelljeve Jo tĂ« Dhunshme” organizuar nga CARE Balkans dhe partnerĂ«t e tij tĂ« mbĂ«shtetur nga Agjencia Austriake pĂ«r Zhvillim. Maja Dimitrijevic, menaxhere e projektit, hapi panelin e parĂ« tĂ« diskutimit nĂ« ngjarjen e pĂ«rbashkĂ«t ndĂ«rmjet KosovĂ«s dhe ShqipĂ«risĂ« dhe foli pĂ«r […]

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave tĂ« RinjĂ«, sĂ« bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollĂ«n ‘28 NĂ«ntori’

1 Shkurt, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave tĂ« RinjĂ«, sĂ« bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollĂ«n ‘28 NĂ«ntori’ ku u takuan me profesorĂ«t/shat qĂ« janĂ« trajnuar nĂ« programin Y.

Iniciativa e Burrave tĂ« Rinj – Takimi i dytĂ« rajonal i partnerĂ«ve, Beograd, 11-14 tetor 2022

18 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Përfaqësues nga 9 organizata partnere nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kroacia, Kosova dhe Shqipëria u mblodhën për të diskutuar hapat e ardhshëm për implementimin e projektit Iniciativa e Burrave të Rinj (YMI) dhe arritjen e vizionit të përbashkët: për të mundësuar një mjedis pozitiv dhe paqësor për të rinjtë në Ballkan.

Open Position: Project Coordinator

6 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans Implemented

BiH partners met again in Sarajevo!

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

On 29. September 2022 CARE team gathered with partners from Banja Luka (Perpetuum mobile), Sarajevo (IPD), and Mostar (Youth Power) in our office in Sarajevo. 

TOR: Impact Study Research

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Terms of Reference CARE International Balkans’ Young Men Initiative Program: Impact Study Research

Internship announcement

25 Korrik, 2022 Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Sarajevo, BiH to fill the position of Communication Intern for its project “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” funded by the Austrian Development Cooperation as a part of the […]

YMI INITIAL CARE STAFF MEETING- 22-23 JULY, BELGRADE

23 Korrik, 2021 Lajmet

“New beginning – building a new future from long-lasting legacy”! 

Open position: Communication Coordinator

28 Maj, 2021 Lajmet

CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Sarajevo, BiH to fill the part time position of part time Communication Coordinator for its project “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” funded by the Austrian Development Cooperation as […]

Job Title: Project Coordinator

25 Maj, 2021 Lajmet

Project: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans  Implemented by: CARE International Balkans, Kosovo office Place(s) of work: PrishtinĂ« Contract Duration: 3 years Expected start date: 01 July 2021 CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Prishtine, […]

Open position: Project Coordinator

29 Prill, 2021 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the BalkansImplemented by: CARE International Balkans, Kosovo officePlace(s) of work: PrishtinëContract Duration: 12 monthsExpected start date: 15 June 2021

Job Announcement

6 Prill, 2021 Lajmet

CARE International Balkans, is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate to fill the position of Acting Project Manager for its “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” project.

1 2 3 19

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023