Lajmet

Konferenca Rajonale “E ardhmja për rininë”

26 Janar, 2024 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Konferenca Rajonale “E ardhmja për rininë” u mbajt të mërkurën më 24.01.2024 në Qendrën Rinore Skenderija në Sarajevë, e cila mblodhi së bashku ekspertë, organizata dhe institucione të dedikuara për parandalimin e dhunës tek të rinjtë, promovimin e stileve të shëndetshme të jetesës dhe avancimit të barazisë gjinore. Kjo ngjarje e rëndësishme shënon fundin e […]

Y+ event in Banja Luka “Zbulimi i potencialeve të reja në punën me të rinjtë në rrezik”

28 Nëntor, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans së bashku me partnerët e saj, Status M nga Zagrebi, Qendra E8 nga Beogradi dhe Perpetuum Mobile – Instituti për Rininë dhe Zhvillimin e Komunitetit nga Banja Luka, organizuan një takim rajonal të ekspertëve të quajtur “Zbulimi i potencialeve të reja në punën me të rinjtë në rrezik”. Kjo ngjarje u zhvillua […]

Programi Y+event in Tirana: “Ngritja e barazisë dhe sjelljeve jo të dhunshme”

15 Nëntor, 2023 Lajmet e YMI-të

Sot në Tiranë, Shqipëri, u zhvillua një ngjarje “Programi Y+: Ngritja e Barazisë dhe Sjelljeve Jo të Dhunshme” organizuar nga CARE Balkans dhe partnerët e tij të mbështetur nga Agjencia Austriake për Zhvillim. Maja Dimitrijevic, menaxhere e projektit, hapi panelin e parë të diskutimit në ngjarjen e përbashkët ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë dhe foli për […]

Më shumë se 16 vite që mbështesim të rinjët në Ballkan

1 Qershor, 2023 Lajmet e YMI-të

Për të arritur potencialin e tyre të plotë në shoqëri duke adresuar pabarazitë gjinore, promovuar parandalimin e dhunës, stile të jetës së shëndetshme dhe verzione të shëndetshme të maskuliniteteve.

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave të Rinjë, së bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollën ‘28 Nëntori’

1 Shkurt, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave të Rinjë, së bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollën ‘28 Nëntori’ ku u takuan me profesorët/shat që janë trajnuar në programin Y.

Iniciativa e Burrave të Rinj – Takimi i dytë rajonal i partnerëve, Beograd, 11-14 tetor 2022

18 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Përfaqësues nga 9 organizata partnere nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kroacia, Kosova dhe Shqipëria u mblodhën për të diskutuar hapat e ardhshëm për implementimin e projektit Iniciativa e Burrave të Rinj (YMI) dhe arritjen e vizionit të përbashkët: për të mundësuar një mjedis pozitiv dhe paqësor për të rinjtë në Ballkan.

Open Position: Project Coordinator

6 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans Implemented

BiH partners met again in Sarajevo!

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

On 29. September 2022 CARE team gathered with partners from Banja Luka (Perpetuum mobile), Sarajevo (IPD), and Mostar (Youth Power) in our office in Sarajevo. 

TOR: Impact Study Research

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Terms of Reference CARE International Balkans’ Young Men Initiative Program: Impact Study Research

Internship announcement

25 Korrik, 2022 Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Sarajevo, BiH to fill the position of Communication Intern for its project “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” funded by the Austrian Development Cooperation as a part of the […]

YMI INITIAL CARE STAFF MEETING- 22-23 JULY, BELGRADE

23 Korrik, 2021 Lajmet

“New beginning – building a new future from long-lasting legacy”! 

Open position: Communication Coordinator

28 Maj, 2021 Lajmet

CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Sarajevo, BiH to fill the part time position of part time Communication Coordinator for its project “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” funded by the Austrian Development Cooperation as […]

Job Title: Project Coordinator

25 Maj, 2021 Lajmet

Project: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans  Implemented by: CARE International Balkans, Kosovo office Place(s) of work: Prishtinë Contract Duration: 3 years Expected start date: 01 July 2021 CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Prishtine, […]

Open position: Project Coordinator

29 Prill, 2021 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the BalkansImplemented by: CARE International Balkans, Kosovo officePlace(s) of work: PrishtinëContract Duration: 12 monthsExpected start date: 15 June 2021

Job Announcement

6 Prill, 2021 Lajmet

CARE International Balkans, is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate to fill the position of Acting Project Manager for its “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” project.

1 2 3 19

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023