Lajmet e YMI-të

Konferenca Rajonale “E ardhmja për rininë”

26 Janar, 2024 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Konferenca Rajonale “E ardhmja për rininë” u mbajt të mërkurën më 24.01.2024 në Qendrën Rinore Skenderija në Sarajevë, e cila mblodhi së bashku ekspertë, organizata dhe institucione të dedikuara për parandalimin e dhunës tek të rinjtë, promovimin e stileve të shëndetshme të jetesës dhe avancimit të barazisë gjinore. Kjo ngjarje e rëndësishme shënon fundin e […]

Y+ event in Banja Luka “Zbulimi i potencialeve të reja në punën me të rinjtë në rrezik”

28 Nëntor, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans së bashku me partnerët e saj, Status M nga Zagrebi, Qendra E8 nga Beogradi dhe Perpetuum Mobile – Instituti për Rininë dhe Zhvillimin e Komunitetit nga Banja Luka, organizuan një takim rajonal të ekspertëve të quajtur “Zbulimi i potencialeve të reja në punën me të rinjtë në rrezik”. Kjo ngjarje u zhvillua […]

Programi Y+event in Tirana: “Ngritja e barazisë dhe sjelljeve jo të dhunshme”

15 Nëntor, 2023 Lajmet e YMI-të

Sot në Tiranë, Shqipëri, u zhvillua një ngjarje “Programi Y+: Ngritja e Barazisë dhe Sjelljeve Jo të Dhunshme” organizuar nga CARE Balkans dhe partnerët e tij të mbështetur nga Agjencia Austriake për Zhvillim. Maja Dimitrijevic, menaxhere e projektit, hapi panelin e parë të diskutimit në ngjarjen e përbashkët ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë dhe foli për […]

Më shumë se 16 vite që mbështesim të rinjët në Ballkan

1 Qershor, 2023 Lajmet e YMI-të

Për të arritur potencialin e tyre të plotë në shoqëri duke adresuar pabarazitë gjinore, promovuar parandalimin e dhunës, stile të jetës së shëndetshme dhe verzione të shëndetshme të maskuliniteteve.

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave të Rinjë, së bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollën ‘28 Nëntori’

1 Shkurt, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Dje ekipi nga Iniciativa e Burrave të Rinjë, së bashku me kolege nga CARE Austria vizituan shkollën ‘28 Nëntori’ ku u takuan me profesorët/shat që janë trajnuar në programin Y.

Iniciativa e Burrave të Rinj – Takimi i dytë rajonal i partnerëve, Beograd, 11-14 tetor 2022

18 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Përfaqësues nga 9 organizata partnere nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kroacia, Kosova dhe Shqipëria u mblodhën për të diskutuar hapat e ardhshëm për implementimin e projektit Iniciativa e Burrave të Rinj (YMI) dhe arritjen e vizionit të përbashkët: për të mundësuar një mjedis pozitiv dhe paqësor për të rinjtë në Ballkan.

Open Position: Project Coordinator

6 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans Implemented

BiH partners met again in Sarajevo!

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

On 29. September 2022 CARE team gathered with partners from Banja Luka (Perpetuum mobile), Sarajevo (IPD), and Mostar (Youth Power) in our office in Sarajevo. 

TOR: Impact Study Research

4 Tetor, 2022 Lajmet e YMI-të

Terms of Reference CARE International Balkans’ Young Men Initiative Program: Impact Study Research

Internship announcement

25 Korrik, 2022 Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans is an equal opportunity employer and is seeking a qualified candidate for its Office in Sarajevo, BiH to fill the position of Communication Intern for its project “Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the Balkans” funded by the Austrian Development Cooperation as a part of the […]

Open position: Project Coordinator

29 Prill, 2021 Lajmet e YMI-të

Job Title: Project CoordinatorProject: Future for You(th): Young people as Leaders of Life Skills Education in the BalkansImplemented by: CARE International Balkans, Kosovo officePlace(s) of work: PrishtinëContract Duration: 12 monthsExpected start date: 15 June 2021

Trajnim për trajnues të mbajtur në kuadër të projektit “Iniciativa e Burrave të Rinjve”

2 Gusht, 2020 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Në fillim të korrikut, organizata partnere YMI Perpetuum Mobile ka organizuar një takim dhe trajnim të përbashkët për trajnerët në fushën e edukimit të bashkëmoshatarëve që promovojnë stilin e jetës së shëndetshme, bazuar në Programin Y. Përveç trajnimit për trajnerë, Perpetuum Mobile nisi diskutime dhe konsultime në lidhje me qëllimet e përbashkëta strategjike dhe aktivitetet […]

U MBAJTE KONFERENCA E DHJETE E MAN 2020

1 Gusht, 2020 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Konferenca MAN është një ngjarje vjetore e organizuar nga Qendra E8, e cila mbledh së bashku profesorë, shkencëtarë socialë, studiues, por edhe aktivistë për të diskutuar, analizuar dhe përpjekur së bashku për të dekonstruktuar fenomene të ndryshme sociale siç janë mashkulloriteti, pabarazia gjinore, dhuna, marrëdhëniet e pushtetit dhe ekstremizmi i dhunshëm. Konferenca dhe pjesëmarrësit e […]

Dita Botërore e Duhanit në Mostar

1 Korrik, 2020 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Anëtarët e KBB Mostar kanë bërë një traditë të zhvillojnë një lloj aksioni në rrugë më 31 maj - Dita Botërore e Duhanit. Këtë vit, për shkak të shpërthimit të COVID-19 dhe masave të vendosura, të rinjtë dolën me disa ide krijuese për të rritur ndërgjegjësimin gjatë karantinës.

Fushata e re nga YMI kundër ekstremizmit: #KthejeDijen #NdaleUrrejtjen

29 Maj, 2020 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Fushata “Ktheje dijen, Ndale urrejtjen” është krijuar si një përgjigje pozitive ndaj mesazheve negative që shoqëria shpesh dërgon për të gjithë ata që janë më ndryshe në një farë mënyre. Ne jemi udhëhequr përmes fushatës nga pëllumbi Beni, i cili pajton dallimet, na mëson t’i respektojmë ato dhe na tregon se ka gjëra në të […]

1 2 3 8

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023