Young Men Initiative Partners Meeting, Belgrade, Serbia

20 Nëntor, 2019

Last week, a regional partners meeting within the Young Men Initiative (YMI) project – ” Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and the Prevention of Youth Extremism and Violence in the Balkans”, was organized in Belgrade.

Lexo më shumë

Gender-Based Violence Prevention in Schools – Hayd to Park – 07/350

6 Nëntor, 2019

Two-day working meeting “Accreditation of the Program Y – Youth – Innovative Approaches in GBV Prevention and Young Men and Women Healthy Life Styles Promotion – Next Steps” between CARE International in Bosnia and Herzegovina and partner organizations Association XY from Sarajevo, Youth Power from Mostar and the Institute for Youth and Community Development Perpetuum Mobile from […]

Lexo më shumë

Presentation of a new education program for the prevention of gender-based violence and the promotion of healthy lifestyles

18 Tetor, 2019

Press release on the occasion of the opening Working Meeting at the Hotel Bristol named “Presentation of a new education program for the prevention of gender-based violence and the promotion of healthy lifestyles”

Lexo më shumë

Banja Luka promotes healthy lifestyles

14 Tetor, 2019

For 13 years, the Pereptuum mobile Institute has been dedicated to promoting healthy life-styles. According to Program Y, as a basis for a methodological approach in our work with young people from Bosnia and Herzegovina and the region, we have implemented a number of projects and activities in this area.

Lexo më shumë

Bëhu Burrë, është Koha e Heronjve në Zenicë!

4 Tetor, 2019

Në bashkëpunim me CARE International dhe Perpetuum Mobile – Instituti për Rininë dhe Zhvillimin Komunitar, më 20, 21 dhe 22 shtator, Shoqata “Fëmijët tanë” nga Zenica u pasurua për një program tjetër arsimor, duke krijuar një vend të ri dhe afirmues për të rinjtë. Zenica hapi Klubin e vete ‘Bëhu Burrë’.

Lexo më shumë

Celebrating International Day of Peace in Mostar

3 Tetor, 2019

On 21 September 2019 CARE Partner organization Youth Power, together with members of the Be a Man Club Mostar, marked the International Day of Peace by organizing the action “Peace of Cake” on Lenin’s promenade in Mostar.

Lexo më shumë

Historia e studentes nga Finlanda që ndihmoi fëmijët e sëmurë me kancer në Prishtinë

30 Shtator, 2019

Unë quhem Terese Backlund, dhe jam duke studiuar tezën Master mbi Politikat Sociale në Akademinë Abo në Finlandë.

Lexo më shumë

Three-day seminar on the topic “Peer violence and promotion of healthy lifestyles”

26 Shtator, 2019

“Peer violence and promotion of healthy lifestyles” was the topic of a two-part three-day seminar held in Doboj from 23 to 25 September

Lexo më shumë

Banja Luka as the example of multisectoral cooperation on the promotion of healthy lifestyles and Program Y

25 Shtator, 2019

The City of Banja Luka and the City Administration have launched a campaign and program called “Human Face of Banja Luka”. This will contribute to the activation and advancement of the position of young people and third-age persons in the Banja Luka area.

Lexo më shumë
  • Kategori

  • Postime Së Fundi

  • Arkiva