Më shumë se 16 vite që mbështesim të rinjët në Ballkan
Për të arritur potencialin e tyre të plotë në shoqëri duke adresuar pabarazitë gjinore, promovuar parandalimin e dhunës, stile të jetës së shëndetshme dhe verzione të shëndetshme të maskuliniteteve.

Konferenca Rajonale “E ardhmja për rininë”

26 Janar, 2024 Lajmet, Lajmet e YMI-të

Konferenca Rajonale “E ardhmja pĂ«r rininë” u mbajt tĂ« mĂ«rkurĂ«n mĂ« 24.01.2024 nĂ« QendrĂ«n Rinore Skenderija nĂ« SarajevĂ«, e cila mblodhi sĂ« bashku ekspertĂ«, organizata dhe institucione tĂ« dedikuara pĂ«r parandalimin e dhunĂ«s tek tĂ« rinjtĂ«, promovimin e stileve tĂ« shĂ«ndetshme tĂ« jetesĂ«s dhe avancimit tĂ« barazisĂ« gjinore. Kjo ngjarje e rĂ«ndĂ«sishme shĂ«non fundin e […]

Y+ event in Banja Luka “Zbulimi i potencialeve tĂ« reja nĂ« punĂ«n me tĂ« rinjtĂ« nĂ« rrezik”

28 Nëntor, 2023 Lajmet, Lajmet e YMI-të

CARE International Balkans sĂ« bashku me partnerĂ«t e saj, Status M nga Zagrebi, Qendra E8 nga Beogradi dhe Perpetuum Mobile – Instituti pĂ«r RininĂ« dhe Zhvillimin e Komunitetit nga Banja Luka, organizuan njĂ« takim rajonal tĂ« ekspertĂ«ve tĂ« quajtur “Zbulimi i potencialeve tĂ« reja nĂ« punĂ«n me tĂ« rinjtĂ« nĂ« rrezik”. Kjo ngjarje u zhvillua […]

Programi Y+event in Tirana: “Ngritja e barazisĂ« dhe sjelljeve jo tĂ« dhunshme”

15 Nëntor, 2023 Lajmet e YMI-të

Sot nĂ« TiranĂ«, ShqipĂ«ri, u zhvillua njĂ« ngjarje “Programi Y+: Ngritja e BarazisĂ« dhe Sjelljeve Jo tĂ« Dhunshme” organizuar nga CARE Balkans dhe partnerĂ«t e tij tĂ« mbĂ«shtetur nga Agjencia Austriake pĂ«r Zhvillim. Maja Dimitrijevic, menaxhere e projektit, hapi panelin e parĂ« tĂ« diskutimit nĂ« ngjarjen e pĂ«rbashkĂ«t ndĂ«rmjet KosovĂ«s dhe ShqipĂ«risĂ« dhe foli pĂ«r […]

Nënshkruaj deklaratën, bëhu pjesë e lëvizjes

NĂ«nshkruaj tani

Partnerët tanë

A jeni mësues/e apo edukatorë?

Shihni listën e burimeve dhe gjeni një manual apo klasa online për punëtoritë që mund t'i implementoni në komunitetin tuaj.

625062 Pjesëmarrësit/et në fushata
4108 Anëtarët e Klubit Bëhu Burrë
10 Klubi Bëhu Burrë
131552 PĂ«rfituesit/et e Programit YMI

Burimet e famshme

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023