Mesazhet e para të fituesve të çmimeve #Ktheje Dijen! #NdaleUrrejtjen!

23 Korrik, 2020 Lajmet

Disa javë më parë, Qendra E8 nisi fushatën #KthejeDijen! #NdaleUrrejtjen! në bashkëpunim me CAREinternational dhe YMI – Young Men Initiative dhe pëllumbi Mirko dha çmimin për pjesëmarrësit më të mirë të kuizit, në të cilin morën pjesë mbi 400 prej tyre!

Njëra prej fituesve na dërgon përshtypjet e saj dhe i përgjigjet pyetjes se çfarë ndizet dhe çfarë fiket.

“Të dashur miq, sot mora një dhuratë nga ju. Më bënë shumë të lumtur, faleminderit shumë! Ju keni mbështetje dhe lavdërim të madh nga unë për të gjitha projektet edukative. Më pëlqeu veçanërisht quizi, sepse mësova informacione mbi temat aktuale në një mënyrë krijuese, dhe me siguri nuk do të kujtoja të lexoja në detaje në të njëjtën kohë, është diçka që duhet të dihet, dhe shpresoj që sa më shumë njerëz të jetë e mundur të marrin pjesë në këtë lloj edukimi.  Po ju dergoj një fotografi me një cante te shpinës në Liqenin e Bovan. Unë personalisht aktivizoj/ndez kulturën dhe ndaloj trendin (për sa i përket sjelljes), por në lidhje me ndotjen e liqeneve dhe ujërave të tjera, theksi do të ishte të Ktheni Ndërgjegjen, Ndaloni ndotjen.

Faleminderit përsëri, dhe urimet më të mira! “

Supported by

© Young Men Initiative - All rights reserved - 2023