Terms of Reference (ToR) for Baseline Assessment

Shkurt 1, 2018

Terms of Reference (TOR) for Baseline Assessment in Bosnia and Herzegovina in “Promoting Healthier Lifestyles among Youth in Bosnia and Herzegovina by Challenging Gender Stereotypes II – Young Men Initiative Project II (YMI II)”

Lexo më shumë

Shpjegim terminologjie

Dhjetor 14, 2017

Në kuader të 16 ditëve të aktivizmit, Qendra “ACT for SOCIETY” me mbështetjen e CARE International Balkans, realizoi videon në të cilën shpjegohen disa nga termat më të hasur në lidhje me barazinë gjinore dhe ekstremizmin e dhunshëm.

Lexo më shumë

An opening position for consultant

Dhjetor 6, 2017

We are searching a consultant for the Baseline Assessments of the Regional Project: “Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and the Prevention of Youth Extremism and Violence in the Balkans”.

Lexo më shumë

Super Dad: Darko from Banja Luka

Nëntor 29, 2017

Lexo më shumë

ME KËSHILLTARË TË SHKOLLAVE TË MESME PËR NJË JETESË MË TË SHËNDETSHME TEK RINIA

Tetor 24, 2017

OJQ Youth in Poëer ka organizuar një aktivitet njëditor konsultimi me këshilltarë në Hotel Ada, Blagaj, më 19 tetor ku në takim morrën pjesë këshilltarë të shkollave të mesme nga kantoni Hercegovina-Neretva, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sportit në kantonin Hercegovina-Neretva, Institutit Pedagogjik dhe Institutit për Edukim.

Lexo më shumë

Thirrje për përkthim nga gjuha Gjermane në gjuhën Angleze

Tetor 24, 2017

Terma të Referencës (TOR) për Përkthyes/e në Bosnjë dhe Hercegovinë/ Serbi / Kroaci për përkthimin e Manualit KIWI “Kids Welcome Initiative” nga Gjermanishtja në Anglisht

Lexo më shumë

PROJEKTI INICIATIVA E BURRAVE TË RINJ I CARE FITON ÇMIMIN GLOBAL EDUCATION INNOVATION

Tetor 9, 2017

Me shumë krenari ju njoftojmë se Iniciativa e Burrave të Rinj, një project i implementuar nga CARE International dhe nëntë organizata partnere në ballkon ka fituar një çmim prestigjioz të inovacionit në edukim nga GENE – Global Education Netërok Europe.

Lexo më shumë

STUDIMI KUALITATIV MËSIMI DHE VEPRIMI ME PJESËMARRJE (PLA)

Shtator 26, 2017

Studimi kualitativ Mësimi dhe Veprimi me Pjesëmarrje është implementuar në Qendrën e Pritjes në Preshevë me 14 migrantë meshkuj (14-19 vjeç) në periudhën 19-24 shtator, 2017.

Lexo më shumë

CARE’s Young Men Initiative wins Global Education Innovation Award

Shtator 25, 2017

With great pride, we announce that Young Men Initiative, a project implemented by CARE International and 9 partner organizations in the Balkans won a prestigious education innovation award.

Lexo më shumë
  • Kategori

  • Postime Së Fundi

  • Arkiva